BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

AKU | INSPIRASI | AKU

Aku Bukan Ben Safwan..Tapi Aku..

Tuesday, December 28, 2010

Tengahari yang Mendung..LaZy

Assalamualaikum..
salam sejahtera kepada semua..lama juga aku tinggal kan blog..tak berbuka-buka..
tak sempat betul..
kepada yang menjadi follower aku tu aku ucapkan terimas bebanyak ye..maaf la kalau ada comment-comment korang yang aku tak balas..
Actually nya aku memang suka orang comment entry aku ni..hehe ^^..

Haari ni dah 29/12
lagi 3 hari kita akan melangkah ke tahun baru..
korang dah start azam tahun baru tak lagi???
heehe..

azam tahun baru aku..
urrmm..
nanti malam aku sedia kan khas entry AZAM TAHUN BARU AKU..
aku nak buat awal entry tu..
sebab 30/12(esk)
aku akn pergi bercuti..

hehe..
JOM JOIN..
banyak lagi aku nak share dengan korang..
dah dekat seminggu tak tulis blog..
hehe..
rindu blog aku..
okok
see 4 da next entry..

1 comments:

Anisa Hang Tuah said...

selamat menyambut tahun baru yaa