BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

AKU | INSPIRASI | AKU

Aku Bukan Ben Safwan..Tapi Aku..

Friday, October 15, 2010

Cerita Satu Malam

Aku dah nak start cerita ni..
kalau dah start nak cerita faham-faham lah yaa..
susah sikit nak berhenti..hehe..

selepas solat magrib saja dalam anggaran pukul 8.13 minit malam aku terus bersiap-siap konon nyee nak keluar ronda-ronda..then nak singgah beli DVD KOREAN & LAGENDA BUDAK SETAN..aku ni peminat korean tau..hehe..
lagipun maklumlah kan orang bujang..hehehe..
ronda sorang-sorang release tension lah kononnyee..
selepas bersiap-siap pakai baju semua..tak lupa juga sembur perfume kegemaran aku..Prada Infusion D'iris..bau nyaa menyusuk kalbu..hehe..mau hbis sebotol aku sembur..
hehe..wangi lah kononye..
hai lah Safwan 
Safwan..

dh semuanya sattle aku pun dengan pantas ambil kunci kereta aku..
lalu..vroooommm..
start the engine..
hehe..kebetulan pulak time tu cd dlm kereta aku ni spin lagu wali band..BAIK-BAIK SAYANG..alamak layan jee..
hehe..
dalam perjalanan tu memang best sekali..kebetulan pulak cd tu pulak spin semua lagu..alamak..
LENTOK habis..
aku masih teringat lagi lagu-lagu yang dia spin tu..

OPICK-RAPUH , 
KRISDAYANTI FT ANANG-MAKIN AKU CINTA ,
GIO - BILA CINTA , 
DADALI - DISAAT AKU MENCINTAIMU , 
AFGHAN - PADAMU AKU BERSUJUD , 
MISHA OMAR - SEMOGA ABADI,

cukup 6 lagu sahaja sudah sampai tempat yang aku tujui..masa tu dah pukul 8.28 minit malam..
hehe..
sebenarnya tujuan aku nak pergi dekat SPEEDY jee..nak cari DVD je pun..
tengok punya tengok, jam dah tunjuk tepat pukul 8.60 minit malam (9.00 malam)..
apa 1 pun tak beli lagi..asyik tengok jee..hehehe..
last-last aku cuma beli cerita LAGENDA BUDAK SETAN ja..
CERITA KOREAN tak beli pun..
menipu macam tu jee laa..plan tak pernah tepat pun..hehehe..

dah habis bayar semua harga nya RM19.90..
standard lah tu DVD ORIGINAL..(sokong lah Industri Perfileman Malaysia)..
hehe..


then aku terus keluar nak balik..
bila dah masuk dalam kereta je..
radio aku spin lagi..tapi kali ni lagu dia lain pulak bunyi nyee..
nak tau lagu apa??

YUNIZAR YUSOF FT M NASIR - DUA INSAN BERCINTA..
perrghh layan lagu tu..
teringat zaman-zaman bercinta dulu..hahaha..
pernah kee aku bercinta..hehe..
TAK LAH..

baik punyer layan lagu tetiba sahaja..
sambil reverse kereta..
dan reverse mesti nak tolak gear kan.. ke gear 1..
tetiba jee..
geeedduubb..
PooK..

Tetiba jee sorang mamat tu ketuk-ketuk bonet kereta aku..
apehal pulak mamat ni..


so aku pun dengan muka selamber jee..keluar..(rasa macam takde apa2 berlaku)

last2 nampak tercalar dekat bumper tepi kereta aku..
arrrggghhh
kereta MyVi ni hemtam kereta aku..
arrghh aku dah hangin..
(cehh buat macam gangster la pulak nak hangin-hangin) 
aii..
SAFWAN..
SAFWAN.. 

mamat tu umur dalam lingkugan 28 dan keatas laa..
aku pun kira hormat dia..
panggil dia abang lee..
nanti ape lak dia kata kan..
dengan anak isteri dia dalam kereta..
anak dia comel..baru 2 bulan..ceit(sempat lagi tanya anak akak berapa bulan)hehe..

abang tu pun dah keluar dah tgk kereta dia & kereta aku..
dia tahu tu salah dia..(urrmm bagus jugalah abang tu..)..
hehe..
so dia tanya aku macam..
aku pula pegi tanya dia macam mana..pakat-pakat tanya..hehe,,
last-last aku ajak dia datang rumah..
so dia pun bersetuju..
aku pun bukan nyee apa..aku tak reti sangat nak letak-letak harga ni..satg aku minta tinggi..
mau dia maki aku pulak..kalau minta rendah nanti..rugi laa pulak..so better bincang dengan family aku..
hehe..idea aku bernas..(bangga diri laa kejap)hehe..
setelah sampai rumah jee..

semua orang family hairan tengok aku..siapa yang aku bawa ni..
mesti kena tangkap kes bawa anak dara orang ni..hahaha..
(takde maknyenyee bawa anak dara)
hehe..
last2 selepas di cerita kan..
abang tu pun cerita semua nyaa..
family aku sattle2 kan..so dia kata ok dia bayar..
jumlah tu tak perlu lah aku bagitau..
RAHSIA..hehe..
tapi aku kan letak kan gambar..pandai-pandai lah tafsir berapa yee..
hehehe..




okok..cerita pasal anak abang tu..
COMEL SANGAT..
tak sempat aku nak ambil gambar..
so..
macam tulah cerita aku..
hehe..
moral dia..
jangan buat hensem kalau dah tau muka tak hensem..
hehe..
kalau buat hensem macam ni lah jadi nyee..
sampai orang langgar kereta aku pun tak perasan..
nasib baik abang tu tepuk bonet belakang kereta aku..
kalau tak..mmg aku tak tahu pun kereta aku kena langgar..
hehe..

habis cerita..
panjang juga lah..
hehe..

2 comments:

ShErA said...

nsb baik abg tu baik gak... kalau dapat yg buat tak tau je, mmg rugi tu.... hehe

Ben Safwan said...

tau takpe..abg tu mmg baik lahh..