BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

AKU | INSPIRASI | AKU

Aku Bukan Ben Safwan..Tapi Aku..

Friday, October 15, 2010

Sepatu Pink Yang Hadir Dalam Hidup Aku



SEPATU PINK..
memang nampak menarik bila aku sendiri tengok..
tak tau lah di mata orang lain kan..
tapi bagi mata lelaki aku ni..
KASUT WANITA yang berwarna pink ni memang CHANTEK..
UNIK jee..

lembut jee..
okok

aku story sikit pasal SEPATU PINK ni..

KASUT ni pemberian seorang kawan kepada ku yang telah melanjutkan pelajaran nyee dia luar negara malaysia ni..
semester akhir dan sekarang dah pulang ke Malaysia..

Dia bagi souvenir dkt aku sepatu pink perempuan..

SEPATU PINK PEREMPUAN..
(aku ulangi)
SEPATU PINK PEREMPUAN..

ape masalah nyee, aku sendiri pun tak tahu..
kawan dia ni laki..(aku ni laki)
LELAKI..
tetapi sepatu yang dia bagi tu adalah
KASUT WANITA..

masalah betul member aku seorang ni..

dia cakap dekat aku..
'kalau ada wanita yang hadir dalam hidup kau tu..
dan wanita itu yang kau sayang..
kau bagi je kasut tu dekat wanita yang kau sayang tu'..

aku rasa lah member aku tu dah nak GILA kot..
belajar teruk-teruk sangat dekat luar kan..
balik jee dah tak kenal lelaki dengan perempuan..
hehehe..
apa-apa pun trimas jee lah ye..
aku hargai pemberian kamu tu..

dan kasut tu aku pun dah TRANSFER bagi MAMA aku pakai..


TERIMA KASIH DAUD KELADI..

sebab perempuan yang hadir dalam hidup aku..dan aku sayang sekali adalah MAMA aku..
maybe, MAMA aku pakai kot..
hehe..

so..
itu untuk dia..

Thank..
(CERITA SEPATU PINK)

2 comments:

ShErA said...

hehe... kretif gak dia bagi hadiah tu ye... lain dari yang lain...

Ben Safwan said...

kreatif ape nyee..last2 hadiah tu dpt dekat orang lain..