BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

AKU | INSPIRASI | AKU

Aku Bukan Ben Safwan..Tapi Aku..

Monday, November 22, 2010

BEBUDAK UNDER AGE

ASSALAMUALAIKUM
aku suka melawat blog orang sampai blog aku sendiri tak di update
hmm
banyak juga aku tgk blog kanak-kanak
UNDER AGE
suma nya 18--
KEBAWAH

Aku bukan nya nak mengkritik ke apa ke
just nak bagi pandangan
dah 14 blog kanak-kanak 
UNDER AGE
yang aku lawati
termasuk lah blog cousin aku sendiri
(14 Orang tu termasuk cousin aku lah)
 
SEMUA
kanak-kanak ni kreatif,
sangat kreatif
dan
macam-macam warna mereka campur gabungkan
yang menjadikan blog 
mereka lebih tampak menarik sesuai dengan usia mereka
yang bestnya
bila aku tgk
GAMBAR-GAMBAR
FAMILY
yang diorang letak,
gambar-gambar diorang,
gambar-gambar dengan cousin diorang
(TERMASUKLAH AKU)
mmg nampak
yang mereka itu sangat disayangi
tapi yang tak 
BESTNYE
bila mereka letak gambar
BF/GF
paling kurang best lagi
bawah gambar tu
4 ever

hmm
nasihat abg lah kan
(DENGAR ABG NAK BG NASIHAT)
kalau umur pun baru 14/15/16/17 tahun
tak perlu lah nak 4 ever,
sebab banyak lagi benda yang korang perlu belajar
sekarang ni
tumpukan pada 
pelajaran dulu
PMR/SPM
kerana itu lebih penting

nanti masuk 
UNIVERSITI
jumpa orang lain pula
dah 4 ever dgn orang lain pula
hahaha
jadi tak perlulah nak 
4 ever..4 ever..
lah ye..
nasihat untuk 
UNDER AGE 
LELAKI/PEREMPUAN
ye bebudak lelaki sangat suka kacau perempuan
(SAMA JA ABG DULU PUN LEBIH KURANG JA)
tapi sekadar kacau-kacau sudah lah
jangan sampai terganggu dengan pelajaran korang tu
sebab nye 
tak kemana kalau korang bercinta pun
CINTA KORANG
hanya pada 
FAMILY
 dan 
ALLAH SWT
itu lah 
CINTA 
yang terbaik bagi
bagi seorang
yang bergelar
STUDENT

TUMPUKAN PELAJARAN KORANG TU
KERANA ITU LEBIH BERHARGA
PELAJARAN ADALAH KELUARGA KORANG

8 comments:

Hunny Maldini said...

betul betul betul :D

♥e'in♥ said...

dh tol sgt laa 2..

Ben Safwan said...

betul betul..

♥ Cheenta ♥ said...

aiiii
ada tag la sis jemput ambil sis

eryn nazri said...

setuju. :)

che fara a.k.a fanadz said...

alaaa.bebudak memang camtuh. mase aku umur 18, aku pon wat gak 4ever nih.hehe.konon. pastu bile dah clash, dgn next2 tu tak buat dah 4ever. yelah.masing2 dah besar. da bole pikir kan. bebudak tu nanti belajar la dari pengalaman diorang. selagi tak alami, tak tau kan.huhu.

Cik Mieyrarif said...

tesangat la setuju

fatinmmj said...

sgt stuju dgn broo!!!huhuh..