BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

AKU | INSPIRASI | AKU

Aku Bukan Ben Safwan..Tapi Aku..

Wednesday, November 10, 2010

SHOPPaHOLIC La KONoN



SELAMAT PETANG
hehe
update blog
baru balik dari membeli barang-barang
(shopping takde orang teman)
sedihnyee..huhu..
time cutilah baru nak boleh tulis blog ni panjang-panjang pun
hehe

okok 

~Cerita dari aku mula hantar Nenek aku sampai balik shopping tadi~
  • Keluar rumah pukul 11.00 pagi terus hantar nenek pergi pusat Rawatan Dialysis, hantar dia sampai  ke dalam tempat Dialysis tu,siap tunggu sampai dia buat pencucian,(gila ayat apa ni)..1 jam juga lah disitu..(cicit mithali la katakan)..duduk menunggu sambil ushar-ushar nurse..(sempat lagi ushar nurse)..hehe..
  • keluar dari pusat dialysis tu dah pukul 12.41, pastu terus ke office hantar report..sampai sahaja di office boss takda..bila boss tiada,AKULAH BOSS..muahahahahaha..
  • Lepas hantar report je..tunggu apa lagi..SHOPPING TIME LAH..bawa keta macam orang gila..hahaha..sampai sana sudah pukul 1.30 tengahari..makan dulu..NASI TOMATO.. sedap.. Rilex je..lepas makan-makan..aku dengan muka kenyang nye..terus masuk beli-beli barang keperluan..nak tau apa aku beli :- 
         - L'OREAL PARIS MEN EXPERT HYDRA ENERGETIC FOAM
           (Bendalah ni aku pakai cuci muka time pagi & malam)

        - L'OREAL PARIS MEN EXPERT MATIFYING PORE TONER
          (ni pula pakai lepas cuci muka,time malam je ni aku pakai)

        - DEODORANT GATSBY NEPTUNE
          (aku rasa semua orang dekat malaysia ni pakai,gila tak pakai)

tetiba ja aku ni dah macam Metrosexual Man pula, Pakar Kecantikan pun ada sikit
aiihh
bosan lah sesiapa yang baca entry aku kali ni
(NASIB KORANG LAH)
hehehe
tapi aku rasa ok juga sebab betul juga apa yang aku melalut ni,benda ni semua penting la bagi lelaki,tapi aku rasa perempuan lagi teruk mencuci muka dari lelaki..kan..kan..
hehehe
SENGAL ULTRAMEN betul lah engkau ni SAFWAN..pergi shopping macam beria-ria nak beli 1 Shopping Complex
last-last beli 3 benda ja
GILERR!!
  • Tak habis lagi..lepas keluar dari tempat shopping barang keperluan semua..aku terpandang 1 kedai,kebetulan pula kedai tu ada 20% potongan(muahahahha)..GILER dah..ushar punya ushar..beli juga baju sehelai..habis duit aku,memang tak boleh jimat cermat..Pantang tengok, memang SAFWAN kena shopping dengan mama je(ayat sengal)..Baru boleh kawal duit(tak kawal pe nye.mama yang bayarkan..kawal sungguh)..


    • Habis semua bayaran dah sattle cerita shopping aku ni tak tamat begitu sahaja..ada lagi(HEHE)..aku naik pula ke kedai game..beli game kegemaran aku..THE SIMS 3 LATE NIGHT..nanti aku preview sikit tentang game ni..hehe..lepas habis beli game..faham-faham la ye..  

    BALIK TIME

    hehehe
    Tak boleh duduk lama-lama
    kalau lama-lama duduk memang miskin lah aku
    heheheh

    P/S -: memang patut shopping dengan mama SAFWAN..kalau tak..memang KEDANA la engkau
    hehehe

    6 comments:

    asmaroro said...

    tak best kan kalau shopping sorang2! i never like going shopping by myself! and tak akan pon!!!

    Ben Safwan said...

    tapi nejoy juga lah kalau sambil shopping mkn airkrim..hehe..

    ♥e'in♥ said...

    hamboi.. shoppimg sakan..

    Ben Safwan said...

    hehe..sekali sekala..

    greenailin said...

    shopping x ajak pun....waaa....

    fatinmmj said...

    maiikkk aiii...ben safwan..gelak aku sorg2..bce enrty ini..mngalahkan pompuan cm aku..wawaw...(x dela...aku men2..je..hahah)