BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Pages

AKU | INSPIRASI | AKU

Aku Bukan Ben Safwan..Tapi Aku..

Saturday, November 13, 2010

Tolong Saya Blurr..


ASSALAMUALAIKUM

Boleh tak saya nak tanya sikit ni
saya ni masih blur lah dengan 1 application ni
boleh tak bagi tahu saya apakah itu
~NUFFNANG~
ramai juga rakan-rakan nasihatkan saya untuk letak application 
~NUFFNANG~
tapi saya masih tak faham
 Yang saya tahu lah kan nuffnang ni tempat promotion iklan
BETUL KE?? 

saya ni boleh dikatakan masih blur-blur dalam dunia blogging-blogging ni
kepada 
kakak-kakak
abang-abang
dan
rakan-rakan
sebaya

TOLONG LAH SAYA
huhu
please

P/S:- SAFWAN..engkau memang blur pun..hehe..


3 comments:

asmaroro said...

im not sure how i can help you.. have you read the FAQ or help page? it shows you how to put the application on to your blogger page.

fatinmmj said...

komen fatin,
hye ben si safwan
opps...benda alah si nuffnag ni..mcm promotion iklan..bkn mcm..memang pon..huhuh
pe kata ko google je..tips nuffnag..dan senang citer apa itu nuffnag..dan cara-cara dia skali..aku nk trang pun x reti sgt..sbb aku pun cetek sgt bnde alah ni..huhuhu..sorii ya...
tapi one ko dah jumpa dan adelah skit2 ilmu psl nuffnag ini..msti ko truja..huhuh
good luck!
fatinmmj

Tomato Gurl's Life said...

nuffnang ni iklan kat blog kita..bila blog kita bagus kita akan dapat buffered earning pulak..nak tahu lebih lanjut boleh baca kat sini;


http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/apa-itu-buffered-earning-dan-tips-untuk.html